Hoe ga ik te werk ?

 

* We beginnen met een eerste sessie . Op dit moment komen enkel de ouders. Ik luister naar jullie hulpvraag.Bij het opstarten van een traject voor een jongere is deze bij de eerste afspraak ook welkom ! Indien mogelijk starten we al met het verhelderen van enkele dingen en nemen de eerste stappen op onze weg. We ondertekenen het aanmeldingsformulier en leggen de datum voor de eerste kind sessie vast.

 

* Tijdens de eerste sessie met jullie kind, neem ik de tijd om jullie kind te leren kennen en omgekeerd. Ik luister naar de hulpvraag van jullie kind en we maken tijd om creatief aan de slag te gaan.Als ouder kan u wachten in de voorziene wachtruimte of u kan intussen wat genieten van me-time door te genieten van een wandeling...Als uw kind het nodig heeft mag u steeds de sessie mee volgen. Ieder op zijn/haar tempo. . Indien nodig krijgt u een mail met bijkomende vragen.

 

* Gedurende het traject is het ook mogelijk om voor jouw als ouder een sessie te boeken. Vaak kunnen we samen al veel verhelderen als we samen even met een andere bril naar de situatie kijken. Hierin ondersteun ik jullie met bijvoorbeeld individuele opstellingen.

 

 

*Hoeveel sessies er nodig zijn, verschilt van kind tot kind,maar ook van ouder tot ouder, ik werk op het tempo van jullie, en jullie kind

 

 

*Ik pas verschillende technieken toe zoals vb, creatief coachen, EFT (emotioneel freedom techniek ) , kracht van verhalen, individuele opstellingen, visualisaties, ...

 

 

*Aangezien ik van transparantie en duidelijkheid hou, werk ik standaard met een uurtarief. Duurt de sessie 60 min. dan betaalt u 40€. Hebben we wat meer tijd nodig en duurt de sessie bijvoorbeeld 90 min. dan betaalt u 60€. ...enzoverder.