De belangrijkste voorwaarde voor KICA is,

dat we steeds op een open, eerlijke en respectvolle manier met elkaar op weg gaan...

 

Als u ervoor kiest om samen met mij op weg te gaan, ben ik er zeker van dat we voor elk obstakel het gepaste antwoord vinden...

aarzel dus zeker niet om mij je opmerkingen of aanmerkingen te laten weten.

 

 

Ik ben steeds een vertrouwenspersoon voor jullie kind EN ook voor jullie.

 

Ik verbind me ertoe om steeds al mijn kennis, professionaliteit en ervaring in te zetten voor elk consult.

 

Afspraken kunnen tot 24uur voor aanvang kostenloos geannuleerd worden. Indien niet geannuleerd ben ik genoodzaakt om de sessie aan te rekenen, volgens het uurtarief.

 

 

 

Privacyverklaring KICA coach voor kinderen , jongeren en ouders AVG 25/05/2018

 

Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens en is opgesteld in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Je bent vrij om het helemaal door te lezen. Maar in het kort wil ik je aangeven dat de eventuele gegevens die ik van jou en door jou krijg, bij mij in veilige handen zijn.

Gebruiker van deze privacyverklaring, tevens verwerkingsverantwoordelijke in de zin van de AVG ben ik, Smets Claudia eigenaresse van KICA , gevestigd in Genk ondernemingsnummer BE 0655.897.073

 

- Waarom ik jouw gegevens bewaar

Jouw contactgegevens (zoals naam, e-mailadres, adres, telefoonnummer en social media accounts) zijn voor mij en voor mij alleen. Ik gebruik deze om contact met jou te houden over de lessen en activiteiten die ik organiseer in naam KICA. Ik vraag alleen naar jouw contactgegevens nadat je ja hebt gezegd om met mij te werken. Zie je er nadien van af, dan is dat prima. Dan verdwijnen jouw eventuele gegevens uit mijn systeem.

 

- Verwerken persoonsgegevens

Mocht je ja zeggen om met mij te werken (of het nu om coaching, groepslessen, workshops, infoavonden,of welke dienst dan ook van KICA gaat), dan vraag ik je waarschijnlijk om meer gegevens. Bijvoorbeeld in een aanmeldingsformulier of tijdens een gesprek. Alles wat geschreven of gezegd is, blijft bij mij. Ik vraag alleen naar zaken die van belang zijn voor onze samenwerking.

Mocht het uitzonderlijk toch eens nodig of zinvol zijn dat ik informatie van jou of over jou doorgeef, dan is dat uiteraard alleen mits jouw toestemming.

 

- Beveiliging

Bij wet wordt van mij verlangd dat ik jouw gegevens bescherm. Dat doe ik ook. Op internet bewaar ik niets van jou. Alles wat we via Facebook Messenger bespreken, blijft daar en wordt beschermd door de privacy overeenkomsten waar wij Ja op zeiden als gebruikers van die diensten. Mail en sms zit in mijn apparaten. Alleen ik heb toegang tot mijn telefoon, tablet en computer. Deze zijn beveiligd met een code.

 

- Niet digitale gegevens

Een enkele keer schrijf ik iets op over jou of bewaar iets dat jij bij mij maakte. Ik bewaar dat in een afgesloten kast. Alleen ik ben in bezit van de sleutel

Soms neem ik foto’s van groepslessen zodat eventuele nieuwe klanten kunnen zien waarmee ik bezig ben. Ik zal steeds persoonlijk aan de ouders vragen of ik deze foto’s mag publiceren op mijn Facebook-pagina KICA coach voor kinderen, jongeren en ouders . U kan dan onmiddellijk al dan niet uw akkoord geven.

Je mag er dus gerust van zijn, dat ik niets van jouw persoonlijke gegevens deel met anderen zonder jouw toestemming. Tenzij daar een administratieve of wettelijke verplichting voor geldt, of er een gerechtelijk bevel voor is.

 

- Termijnen waarop ik gegevens bewaar

Omdat we al genoeg te bewaren hebben in het leven, zal ik jouw gegevens niet langer bewaren dan nodig of logisch is. Uiteraard houd ik me aan de wettelijke en fiscale verplichtingen zoals de plicht aan de Belastingdienst over het bewaren van facturen. Verder zal ik gegevens van jou niet langer bewaren dan noodzakelijk is voor het werk dat ik met jou doe.

 

- Jouw rechten

Ik respecteer jouw privacy sowieso vanuit mijn professionele ethiek en zal deze nooit aan derden verkopen. Het recht om jouw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen heb je ten allen tijde. Je mag me hierover altijd aanspreken.

 

 

 

 

 

 

Algemene voorwaarden