Wat doet een kindercoach ?

Als coach ben ik er om ouders, kinderen en jongeren te helpen die tijdelijk uit balans zijn.

 

Ik weet dat iedereen die hier binnenkomt vertrekt vanuit liefde voor zijn/haar kind, maar dat opgroeien niet altijd makkelijk is. Eigenlijk plant ik wat wegwijzers voor jullie. Maar welke weg je kiest bepaal je zelf.

Ik haal enkel naar boven, dat wat al in je zit.

 

Door mijn ervaring als mama van 3 bijzondere kids, heb ik bovenop mijn opleiding tot kindercoach een hele rugzak aan ervaring te bieden.

 

Samen zoeken we welke weg voor jullie het beste is. Dit kan via gesprekken, individuele opstellingen, EFT, creative sessies...en nog zoveel meer, ieder traject is uniek, net zoals u !

 

Naast het coachen van kinderen en jongeren, begeleid ik ook ouders. Want net zoals kinderen, lopen ook ouders tegen heel wat dingen aan, dingen uit hun eigen kindertijd, onverwerkte momenten, ouderschap ..., daarmee dat kindercoach KICA ook ouderbegeleiding aanbiedt....want ouder en kind zijn onlosmakend verbonden !

 

Als coach maak ik gebruik van verschillende methodieken en werk ik heel graag op een creatieve manier. Het kind in jezelf terug wakker maken, uit je hoofd en in je gevoel komen, zijn enkele van mijn tools om je eigen IK-kracht terug te vinden.

 

Kinder-en jongerencoach is een laagdrempelige vorm van hulpverlening, waarin steeds op maat van uw kind en u gewerkt zal worden.

 

Het is een oplossingsgericht en kortdurend traject met als doel uw kind(eren) samen op weg te helpen naar gelukkige zelfstandige personen...

 

Hier is uw kind, klant en koning

 

 

 

 

 

Faalangst verdriet scheiding

leren leren

snel boos worden

angst

niet durven talenten

pesten hooggevoelig autisme

omgaan met rouw en verlies

negatief zelfbeeld

je eigen IK kracht terug vinden

je eigen grenzen vinden

slaap-problemen

eetmoeilijk-heden

gevoel van onrust

plannen van huiswerk

communicatie met ouders

aansluiting in groep

aanvaarden van eigenheid en eigen lichaam

.........